Lunchen serveras 12.00 – 16.00 varje dag.

Måndag 8/7
Kalv – krossad potatis – svampsås – haricot verts och rödlök.

Tisdag 9/7
Pannbiff – lök – potatispuré – skysås – rårörda lingon – inlagd gurka.

Onsdag 10/7
Kycklinglårfilé – rödvinssås – tzatziki – friterad potatis – örtcrudité.

Torsdag 11/7
Karre – örtslungad potatis – chilimajonnäs – machésallad.

Fredag 12/7
Biff Lindström – potatispuré – timjansky – betor.

Lördag 13/7
Pluma – aioli – het tomatsås – rostad potatis – tomat – fänkål.

Söndag 14/7
”Coq au vin Blanc” på Kycklinglår – vitvinsås – champinjon – bacon – pärllök – potatispuré.

Veckans Fisk 275:-
Halstrad röding – Sandefjordås – rostad blomkål – syltad rödlök – dillslungad potatis.