Nu drar vi igång med fullständiga öppettider. (onsdag 19/6 från 17.30) From torsdag 20/6 följande:
ÖPPET VARJE DAG 12.00 – sent
Lunchservering 12.00 – 16.00
Kvällsservering från 17.30

Veckans Fisk – Skeppsholmens Fiskgryta 295:-
Tomatbaserad skaldjursgryta med sej – lax – räkor – musslor – rädisa – sockerärta – blomkål – purjolök – potatis – aioli.

Dagens Husman:
Torsdag 20/6 – Flat Iron (nötkött) – tomatsallad med fetaost och koriander – chimi churri – friterad klyftpotatis – machésallad.
Fredag 21/6 (Midsommarafton)
Helstekt fläskytterfilé – pommes ecrassé – smörad rödvinssky – sötsyrlig örtsallad.
Lördag 22/6 (Midsommardagen)
Wallenbergare med ärtor – bacon – rödvinssås – rårörda lingon – potatispuré
Söndag 23/6 Bakad karré med rostad potatis – chilibearnaise – fräst broccoli – rädisa – skånsk knippmorot.
Veckans FiskHavets Wallenbergare 275:-
Havets Wallenbergare med potatispuré – blomkål – kapris – pepparrot – brynt smör – citron.
Måndag 24/6 Trillade köttbullar – potatispuré – råröda lingon – gräddsås – inlagd gurka.
Tisdag 25/6 Bakad fläsksida – stompad potatis – svartvinbärssky – rabarberchutney – sallad på äpple – fänkål och gurka.