Hösten tar ett allt starkare grepp om oss här på Västkusten, och runtomkring oss har nu fritidsfiskare såväl yrkesfiskare lagt i sina hummertinor. Premiären är alltid ”första måndagen efter 20 september” vilket i år innebär 26:e september.

Detta firar vi med att uppdatera menyn, och addera vår 4-rätters hummermeny på lördagar.

Våra populära After Work är nu igång, klockan 17.00 – 19.00 likt tidigare, och vi byter tema varje vecka.
Buffé med en dryck (öl/vin/alkoholfritt alternativ)

Våra öppettider är

Fredag 17.00 – sent
kvällsmeny från 19.00
Lördag 12.00 – sent
Söndag 13.00 – 17.00
(köket stänger 16.00)

Helgens husman 185kr
Kyckling – svamprisotto – säsongens grönsaker – smörad kycklingbuljong

Veckans Fisk 285kr
Halstrad röding – hollandaisesås – bönor – dillslungad potatis – syltad lök.

After Work 199kr inklusive en dryck, Tema ASIATISKT –
Steamed buns med fläsksida – hoisinsås – picklad lök – koriander
Nudelwok
Röd curry
Grönsakswok
ris
sallader & snacks

Hela menyn hittar ni HÄR